Operationele leasing

Wat is operationele leasing?

Bij een operationele leasing of Full Operational Lease maakt u gebruik van een of meerdere bedrijfswagens, zonder zware investering of financiële risico’s. Maandelijks ontvangt u één vaste factuur voor de leasing van uw volledige wagenpark. Onderhoud, verzekeringen, banden en herstellingen inbegrepen.

Een operationele leasing van MHC Mobility is mogelijk voor alle merken en wagentypes tot 3,5 ton en maximaal 180.000 km. Een Full Operational Lease is daardoor de ideale formule voor zelfstandigen, KMO’s, vrije beroepen en bedrijven met een groot wagenpark in België en/of andere Europese landen.

Voordelen van operationele leasing

 • Geen voorfinanciering van btw, taksen en bijstand
 • Omniumverzekering inbegrepen
 • Meer werkkapitaal, geen grote investering nodig
 • Geen wagenparkadministratie meer
 • Eén factuur per maand, alle kosten inclusief
 • Bankonafhankelijke dienstverlening

Altijd mobiel, zonder risico’s

MHC Mobility helpt u en uw medewerkers elke dag zorgeloos de weg op. Alle kosten zijn inbegrepen in uw vaste maandelijkse factuur: van verzekering tot onderhoud en herstellingen. Pech of een ongeval? Dan krijgt u meteen een vervangwagen. De mobiliteit van u en uw werknemers is zo altijd verzekerd.

Operationele leasing is een bankonafhankelijke leasingformule. De maandelijkse kosten voor uw leasingwagen(s) worden dus niet opgeteld bij de kredietlijn van uw bank. Zo creëert u meer werkkapitaal en ruimte op uw bedrijfsbalans – en bent u beter bestand tegen onverwachte uitgaven.

Flexibele leasingcontracten

Een Full Operational Lease geeft u de vrijheid om de dingen in beweging te zetten, met een een wagenpark dat meegroeit naargelang uw behoeften. Een leasingcontract van 16, 28 of 60 maanden? Dat bepaalt u zelf. Onze leasingcontracten lopen minimaal 12 en maximaal 72 maanden.

Flexibiliteit betekent voor MHC Mobility véél meer dan alleen de looptijd van uw leasingcontract. Denk ook aan de leasing van elektrische wagens, een leasingwagen in combinatie met een fiets/step/scooter of een mobiliteitsbudget, of aan voordelige stockwagens voor startende ondernemers.

Ontdek onze Mobideals

Operationele leasing? Voordeliger dan kopen.
Ontvang binnen de 48u een offerte op maat.

NEEM CONTACT OP

Leasing van tweedehandswagens

Geen gloednieuwe wagen nodig? Ook sale-and-lease-back of leasing van jonge tweedehandswagens (<1 jaar) is mogelijk. Net als onze nieuwe wagens, voldoen ook deze voertuigen aan de meest recente wettelijke milieunormen. of

Autoleasing + fiets, scooter of step

De mobiliteit van morgen, vandaag al aan uw voeten. Ontdek Mobiflex, een Full Operational Lease die uitblinkt door flexibiliteit. Een bedrijfswagen leasen samen met een fiets, scooter of step? Ervaar het comfort van combimobiliteit.

Een aanloopwagen nodig?

U houdt niet van wachten? Wij ook niet. Met een aanloopwagen verzekeren we ook de mobiliteit van nieuwe of tijdelijke werknemers. Wij leveren u graag een instapklare wagen om een inloopperiode of wachttijd te overbruggen.

Full operational lease? Beter dan kopen.
Ontvang binnen de 48u een offerte op maat.

NEEM CONTACT OP

Vragen & antwoorden

Ongeval of pech? Of heeft u als bestuurder een vraag over uw leasingcontract?

Ontdek de antwoorden op de meest gestelde vragen.

Of neem meteen contact op met MHC Mobility via +32 09 397 08 90.

BEKIJK DE ANTWOORDEN

Contacteer MHC Mobility

 • Heeft u reeds een bestaande offerte(s)? Deze kan u hier uploaden.
  Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: doc, pdf, jpg, gif, png, xls, xlsx, docx, Max. file size: 50 MB, Max. files: 5.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Full Operational Lease

  Rijden, tanken, klaar!

  Mobiswitch

  Lease een elektrische auto

  Mobiflex

  Lease een auto én een fiets

  Lease2Go

  Leasing op maat van starters