Experts in fleet management

Meer weten over onze leasingformules?
Neem vrijblijvend contact op.

VRAAG EEN OFFERTE

Expert in fleet management

MHC Mobility is een expert in operationele leasing, wagenparkbeheer en mobility management. Onze core business? Het financieren van wagenparken aan KMO’s en private lease voor particulieren.

MHC Mobility helpt u om tijd en kosten te besparen door een beter mobiliteitsbeheer. Zodat u zich nog beter kunt focussen op uw core business. Dat bereiken we door up-to-date leasingformules, flexibele voorwaarden en een persoonlijk contact met onze klanten. Met u dus.

Reken op een eerlijke en onafhankelijke service. Met één vaste contactpersoon, van de offerte tot de inlevering van de wagen. MHC Mobility is pas tevreden als u dat ook bent. En we voor uw mobiliteit de snelste en meest efficiënte oplossing hebben gevonden.

Thuis in de leasing- en automobielsector

Onze jonge leasingmaatschappij werd opgericht in 2016. De aandeelhouders van MHC Mobility zijn eigenaar van twee merkgebonden concessies in West-Vlaanderen, met liefst 40 jaar ervaring in de automobielsector en 7 jaar in de leasingsector.

In een snel evoluerende mobiliteitsmarkt volgen we de nieuwste ontwikkelingen op de voet. Onze medewerkers worden dagelijks bijgeschoold om nog beter in te spelen op de noden van de markt. Daar plukt ook uw bedrijf al snel de vruchten van.

Waarom MHC Mobility?

Flexibel

Snelle en flexibele leasingformules die meegroeien met uw bedrijf. Full operational lease en fleet management voor KMO’s, start-ups of vrije beroepen, maar ook private lease voor particulieren.

Transparant

Glasheldere afspraken en leasingtarieven. Met slechts één factuur per maand voor uw volledige wagenpark. Inclusief onderhoud en herstellingen, Omniumverzekering, banden en vervangwagen.

Onafhankelijk

MHC Mobility is een onafhankelijk mobiliteitsexpert voor operationele leasing en fleet management van alle merken en wagentypes. Met een volledig bankonafhankelijke service op maat van uw budget.

Persoonlijk

Wij maken voor u het verschil door een persoonlijke service. Met één vaste contactpersoon. Van offerte tot inlevering van de wagen. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. En we doen wat we u beloven.

Expertise

Onze aandeelhouders zijn ook de eigenaars van twee merkgebonden concessies in West-Vlaanderen. U kunt bouwen op 40 jaar ervaring in de automobielsector en 7 jaar in de leasingsector.

Leasen bij MHC Mobility? Beter dan kopen.
Ontvang binnen de 48 uur een offerte op maat.

Neem contact op

Full Operational Lease

Rijden, tanken, klaar!

Mobiswitch

Lease een elektrische auto

Mobiflex

Lease een auto én een fiets

Lease2Go

Leasing op maat van starters