MHC Mobility stapt over naar het digitale beheersysteem CarWise. Een nieuwe mijlpaal in de digitalisering en groei van onze onderneming. De switch van het oude naar het nieuwe systeem is vandaag al volop aan de gang. Een pittige klus, maar wel eentje die de moeite waard is. Voor ons, maar vooral voor u.

Naar een volledig digitale dienstverlening

Waarom we kiezen voor een nieuw beheerplatform? Stap voor stap willen we u een volledig digitale dienstverlening aanbieden, die perfect is afgestemd op uw behoeften. CarWise smeert dus niet alleen onze interne administratie, maar doet ook onze samenwerking nog meer op wieltjes lopen.

  • U bent garagehouder of vlootbeheerder? In de toekomst regelt u alle administratie papierloos via één handig MRT-platform. Van facturatie tot de goedkeuring van bandenwissels, onderhoud of herstellingen.
  • U least één of meerdere wagens bij ons? Ook dan u geniet weldra van een nog efficiëntere service en administratie. Zo kunt u uw aanrekening voortaan betalen via een rechtstreekse Bancontact-link op uw factuur.

Ziezo, nu weet u vandaag al wat u in de toekomst te wachten staat. Zelf hoeft u geen actie te ondernemen: de overschakeling gebeurt volledig automatisch. Ook onze klantendienst blijft volledig operationeel tijdens de migratie. Wel is het mogelijk dat we uw mailtje iets later beantwoorden dan gewoonlijk.

Vragen? We blijven bereikbaar via info@mhcmobility.be