Over MHC Mobility

Uw wereld in beweging

De vrijheid om te gaan en staan waar u wilt. Solo of samen, privé of voor zaken. Met flexibele oplossingen voor operational leasing, private lease, wagenparkbeheer en mobility management, zet MHC Mobility ook uw wereld in beweging. Dat doen we met een persoonlijke touch en een duurzame filosofie.

Een bedrijf in volle groei

Sinds de start in 2016 gaat het hard voor MHC Mobility. Twee jaar na onze eerste stapjes op de leasingmarkt, volgde in 2018 een Unizo-nominatie als meest beloftevolle KMO in Vlaanderen. Daarmee trokken we al snel de aandacht van een ervaren multinational, actief op de internationale leasingmarkt.

De blik op de toekomst

Zonder praatjes, maar wel praktisch ingesteld en met een brede blik op de toekomst. Zo willen we u de mobiliteitsoplossingen van morgen, vandaag al aanbieden. Om dat doel te bereiken, denkt MHC Mobility voortdurend aan innovatie. En krijgen onze medewerkers voluit de kans om zich bij te scholen.

Eén-op-één klantenservice

MHC Mobility staat voor een eerlijke en klantgerichte service. U communiceert met één vaste contactpersoon, vanaf de offerte tot de inlevering van de wagen. MHC Mobility is pas tevreden als u dat ook bent. En dat is als we voor u de snelste en meest efficiënte mobiliteitsoplossing hebben gevonden.

Denken aan morgen

Japanse precisie en Vlaamse gedegenheid. Met die onovertroffen combinatie zetten we resoluut in op flexibele, maar ook duurzame mobiliteit. Of het nu gaat om car sharing, elektrisch rijden of de zelfrijdende wagens van morgen: ons bedrijf beweegt mee op het ritme van de noden van onze klanten.

Sociaal bewogen

Het leven is meer dan mobiliteit alleen. Daarom slaan we ook graag de handen in elkaar voor maatschappelijke initiatieven en organisaties. Denk bijvoorbeeld aan onze Music For Life-actie voor VZW De Gooikenshoeve. Onze manier om verantwoordelijkheid op te nemen en mee te bouwen aan de samenleving.

Onze visie op ondernemen

Maak nu al kennis met de vijf kernwaarden van MHC Mobility:

  • Toewijding telt: met een persoonlijke en toegankelijke dienstverlening, ondersteunen we u waar en wanneer u dat nodig heeft

  • Ambitie tonen: in een razendsnel evoluerende markt, zetten we vandaag al in op de mobiliteitsoplossingen van morgen

  • Sociaal: door meer bewegingsvrijheid creëren en sociale projecten te steunen, willen we ook maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen
  • No-nonsense: gedoe, daar heeft u vast al genoeg van. Daarom zijn wij nuchter, informeel en praktisch ingesteld bij al onze communicatie.

  • Recht door zee: u verwacht betrouwbaarheid, professionalisme en een leasingwagen die aan uw vereisten voldoet. Dát is wat wij u bieden.

Meer weten over onze leasingformules?
Neem vrijblijvend contact op.

VRAAG EEN OFFERTE

Full Operational Lease

Rijden, tanken, klaar!

Mobiswitch

Lease een elektrische auto

Mobiflex

Lease een auto én een fiets

Lease2Go

Leasing op maat van starters