Veelgestelde vragen

Over private leasing bij MHC Mobility

Voor een onderhoudsafspraak neemt u contact op met uw concessiehouder. Neem zeker uw onderhoudsboekje en uw MHC Mobility-identificatiedocumenten mee.

Bij een groot of klein onderhoud is geen vervangwagen voorzien, enkel wanneer de immobilisatie langer zou duren dan 24u. heeft u recht op een vervangwagen.

Klik hier voor een overzicht van onze bandencentrales. Maak vervolgens een afspraak bij de bandencentrale van uw voorkeur. Neem zeker uw inschrijvingsdocumenten, onderhoudsboekje en MHC Mobility-identificatiedocumenten mee.

Neem meteen contact op met MHC Mobility Bijstand via 02/286.35.58. Onze 24/7 depannagedienst helpt u zo snel mogelijk uit de nood.

Indien uw wagen niet onmiddellijk hersteld kan worden, heeft u recht op een vervangwagen voor een periode van 7 werkdagen.

Stuur uw ingevulde ongevalsaangifte binnen de 24 uur naar info@mhcmobility.be. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op voor de verdere afhandeling. Bent u immobiel? Vul ons online aangifteformulier in of neem contact op met MHC Mobility Bijstand via 02/286.35.58

Indien u tijdens de looptijd uw leasingcontract wil stopzetten, rekenen wij hiervoor een annulatiekost aan. Dit bedrag bestaat uit een verbrekingsvergoeding van zes maanden.

U kunt uw contract steeds laten bijstellen volgens het reëel gebruik van uw voertuig. Denk bijvoorbeeld aan een andere leasingformule, het aantal kilometers per jaar, looptijden en opties (winterbanden, tankkaart…). Hou er wel rekening mee dat dan ook de prijs per maand wijzigt.

U mag met uw leasingvoertuig per jaar maximaal 180.000 kilometer afleggen.

Geen probleem. Deze extra kilometers worden verrekend aan 0,08 € per kilometer.

Zoals voor de meeste producten en diensten, is er een wettelijke bedenktijd van 14 dagen. Deze start op de ontvangstdatum van het door u ondertekende leasingcontract.

Alleen verkeersboetes en brandstof zijn niet inbegrepen in de maandelijkse kostprijs van uw leasingwagen. Wel is het ook mogelijk om een tankkaart te bestellen bij uw leasingcontract.

  • Onderhoud, herstellingen en bandenwissels.
  • Inschrijvingstaks en rijbelasting.
  • Verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid (BA), verzekering Risicobehoud, rechtsbijstand en bestuurdersverzekering.
  • Het aantal kilometers zoals bepaald in uw leasingcontract.
  • 24/7 bijstand en pechverhelping, inclusief vervangwagen bij immobilisatie.
  • Vervangwagen bij kortdurende reparaties en herstellingen.

Het leasingbedrag gaat elke maand via een domiciliëring van uw rekening. Er zijn geen andere betaalmogelijkheden.

  • Verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid
  • Verzekering Risicobehoud (eigen schade)
  • Rechtsbijstand
  • Bestuurdersverzekering (lijfelijke schade)

Ja, iedereen die een geldig Belgisch rijbewijs heeft mag met het voertuig rijden.

Jazeker. Het voertuig is verzekerd in Europese landen. Indien u toch twijfels heeft over uw verzekering, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren.

Wij informeren u wanneer u een afspraak kan maken voor de wissel van zomer- naar winterbanden of vice versa. U ontvangt van ons bericht via e-mail. Daarnaast is het wettelijk om uw banden te vervangen bij een restprofiel van 1,6 mm.

Bij een operationele leasingformule, wordt dit bepaald door uw werkgever. Meer informatie vindt u in de car policy van uw werkgever. Is er geen car policy? Contacteer uw fleet manager.

U moet minstens 18 jaar zijn en in het bezit van een geldig Belgisch rijbewijs. Er is ook geen maximumleeftijd voor private leasing.