Een nieuwe naam, een nieuwe start bij MHC

7 juli 2021

Mobilease heet voortaan MHC Mobility! Ons moederbedrijf fusioneerde recent met Mitsubishi UFJ Lease and Finance. Sinds kort gaan zij samen door onder de naam MHC Capital. Op 1 juli 2021 wijzigden ook wij onze naam, MHC Mobility was geboren.

Wat wijzigt er voor onze klanten? Helemaal niets, enkel onze naam. Het is even wennen, maar we helpen je alvast even om MHC Mobility te onthouden: Meedenken, Hulpvaardig en Continu in beweging. We werken nog steeds aan de toekomst en blijven dus onze diensten verbeteren. Ook onze service willen we naar een nog hoger niveau tillen.

De wereld van mobiliteit is in continue verandering. Om op deze verandering zo goed mogelijk in te spelen, blijven we bij MHC Mobility onze oplossingen zowel verder optimaliseren als uitbreiden. Naast onze vaste leasingformules, lanceerden we recent onder meer Occasion Lease, Korte Termijnverhuur en beschikken we over een aantal wagens die te koop staan.

Ook duurzaamheid is een centraal thema bij MHC Mobility. Daarom kan je sinds kort onder meer een leasingwagen combineren met een vast mobiliteitsbudget per maand. Tegenwoordig zijn er verschillende manieren om snel en efficiënt naar het werk te gaan, dat weten wij ook. Of je nu met je leasingwagen tot de stadsrand rijdt en vervolgens het openbaar vervoer, fiets of ander transportmiddel neemt, met onze flexibele leasingformules spelen wij in op jouw noden.

Bij MHC Mobility hanteren we een zeer persoonlijke aanpak die je niet enkel de mogelijkheden voorschotelt, maar ook proactief meedenkt wat de beste mobiliteitsoplossing is voor jou. We ondersteunen je in de continue transitie van de mobiliteitssector, van elektrische voertuigen tot deelsteps. Dankzij de recente fusie van onze moedermaatschappijen kunnen we hier nog sneller op inspelen.

Houd alvast onze sociale mediakanalen in de gaten op zowel Facebook, LinkedIn en sinds kort ook Instagram! Voor meer informatie kan je terecht op onze vernieuwde website https://www.mhcmobility.be/ of neem vrijblijvend contact op via 093 97 08 90 of info@mhcmobility.be.

Hulp of advies nodig door onze specialisten?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.