Over ons

Over MHC Mobility

Powering the Future of Movement

Uw wereld in beweging

Uw vrijheid om te gaan en staan waar u wilt. Solo of samen, voor plezier of zaken. Dat is waar het voor ons om draait. Met slimme oplossingen voor operationele leasing, private lease en mobility-as-a-service zetten we ook uw wereld in beweging. Dat doen we met een zeer persoonlijke aanpak.

MHC Mobility Belgium is onderdeel van een sterke Europese groep. Flexibele en duurzame mobiliteitsoplossingen zijn ons handelsmerk – altijd op maat van u en uw organisatie. Tel daar onze ervaring bij en u hebt aan ons de ideale partner om een toekomstgericht mobiliteitsbeleid uit te stippelen.

Van mens tot mens

Persoonlijke interactie is de brug naar vertrouwen. U spreekt telkens met één vaste accountmanager, vanaf de offerte tot de inlevering van de wagen.

Uw noden centraal

Uw behoeften zijn voor ons de kern van de zaak. Wij gaan voor u op zoek naar de meest efficiënte oplossing. Tevreden zijn we pas als u dat bent.

Mee met morgen

Of het nu gaat om elektrisch rijden, car sharing of de zelfrijdende wagens van morgen: wij zetten u graag op weg naar de mobiliteit van de toekomst.

Glenn Fasseur

Accountmanager

Stijn De Cuyper

Operations

Camille Becue

Operations

Kristof De Backer

Managing Director

Dilara Ertorun

Accounting

Ciel De Smet

Private Lease Advisor

Thomas Lauwers

Accountmanager

Joren Kuyls

Accountmanager

Een leasemaatschappij in volle groei

Sinds de start in 2016 – toen nog als Mobilease – gaat het hard voor MHC Mobility. Van kleine Vlaamse start-up groeiden we uit tot een solide speler op de internationale leasingmarkt. Onze missie bleef dezelfde: u als ondernemer of particulier een totaaloplossing aanbieden voor uw mobiliteitsvraagstuk.

Lokaal verankerd, internationale power

MHC Mobility wil uitblinken uit door een sterke lokale dienstverlening op maat van onze klanten. Met vestigingen over heel Europa, zijn we bovendien ook de ideale partner voor bedrijven met een internationaal wagenpark. Dankzij onze Europese structuur, kunnen wij u in elk EU-land dezelfde service aanbieden.

2016 – Een nieuwe speler op de Belgische leasemarkt

Met veel goesting en ambitie zet de jonge leasingmaatschappij Mobilease haar eerste stapjes op de leasingmarkt. Vanuit onze uitvalsbasis in Waregem veroveren we als kleine speler in sneltempo de Belgische leasingmarkt.

2018 – Unizo-nominatie als meest beloftevolle KMO

Na 2 jaar slepen we een Unizo-nominatie in de wacht als de ‘meest beloftevolle KMO van Vlaanderen’. Een mooie beloning voor het harde werk en een mijlpaal in onze bekendheid bij het grote publiek.

2019 – Overname door een Japanse wereldspeler

De sterke groei van ons bedrijf trekt de aandacht van een wereldspeler op de internationale leasingmarkt: Hitachi Capital Mobility. Op 29/10 is de overname door de Japanse multinational een feit. Een droomhuwelijk.

2021 – Proud member of MHC Mobility Europe

Na de verhuis naar Gent in 2020 werd Mobilease in voorgoed omgetoverd in MHC Mobility Belgium. Vandaag maken we deel uit van een slagkrachtige Europese groep met een open cultuur en duurzame visie. Het management bleef trouw op post.

Onze visie op ondernemen

Toewijding telt
Persoonlijk, toegankelijk en kort op de bal. Dat is de manier waarop u willen ondersteunen. Wij zijn er voor u. Altijd en overal.
No-nonsense
Gedoe, daar heeft u al uw buik van vol. Daarom zijn we nuchter, informeel en praktisch ingesteld. Communiceren doen we helder.
Ambitie tonen
In een markt die aan een razend tempo evolueert, zetten we vandaag al in op de nieuwe mobiliteitsoplossingen van morgen.
Sociaal en loyaal
Door sociale projecten te ondersteunen, willen we als bedrijf onze maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen.
Blijven groeien
Ook als team willen we blijven groeien. Daarom investeren we voluit in mensen en hebben we een echte opleidingscultuur.

Vragen over onze diensten?
Contacteer ons vrijblijvend.

Ontvang binnen de 24 uur een offerte op maat

Hulp of advies nodig door onze specialisten?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.