Fietsleasing

Fietsleasing

Samen op de trappers voor het milieu

De fietsleasing op maat voor iedereen

Ook uw mobiliteit is een totaalverhaal. Bij MHC Mobility kunt u daarom niet enkel een auto leasen, maar evengoed een gewone of elektrische fiets. Ook wanneer u nog geen klant bent bij ons. Iedereen kan bij ons terecht voor een betaalbare fietsleasing op maat: voor grote organisaties, KMO’s en zelfs eenmanszaken

Voordelen bij MHC Mobility

Lease een fiets, spaar het milieu

Fietsleasing past perfect in een gezonde en milieubewuste levensstijl. U biedt aan uw medewerkers een aantrekkelijke en oplossing voor efficiënt woon-werkverkeer tegen uitstekende voorwaarden. Daar scoort u vast punten mee. Tegelijk bespaart u op brandstofkosten en verkleint u uw ecologische voetafdruk.

Waarom een fiets leasen?

Op de trappers in vier stappen

Lease een (elektrische) fiets in alle comfort.

1. Tof nieuws!

Uw medewerker ontvangt van ons via e-mail een uitnodiging voor een fietsleasing. 

2. Keuze maken

Uw medewerker bestelt eender welke fiets bij een fietshandelaar naar keuze. Spannend!

3. Contract tekenen

U ontvangt het leasingcontract, dat u digitaal kunt ondertekenen. Vlot en efficiënt.

4. Afhalen of laten leveren

U haalt de fiets gratis af, of hij wordt op kantoor of thuis geleverd (optie). Trappen maar!

Pluk nu al de voordelen van
de mobiliteit van morgen.

Ontvang binnen de 24 uur een offerte op maat

Geniet ook van fiscale voordelen

Door uw medewerkers de kans te geven voordelig een fiets te leasen, genieten beide partijen van een fiscaal voordeel. U door de vrijstelling van bedrijfsvoorheffing en RSZ. Uw medewerker door een vermindering op de personenbelasting. Die betaalt daardoor slechts de helft van de reële kostprijs.

Ontdek ook onze last mile solutions

Een fiets is niet voor elke werknemer de meest ideale mobiliteitskeuze. Wist u dat u bij ons ook een waaier aan last mile solutions kunt leasen, zoals een e-scooter of elektrische step? Dit laat uw medewerkers toe om hun woon-werkverkeer nog flexibeler af te stemmen op hun wensen en situatie. 

Veelgestelde vragen

U bepaalt zelf hoe lang uw contract loopt. Dat kan met een looptijd van 2 of 3 jaar. U geniet van een scherp maandtarief. Aan het eind van het contract, heeft uw medewerker de keuze om de fiets te kopen aan restwaarde (20%).

Ja, u geniet van een onbeperkte keuzevrijheid als het gaat over welke type fiets en welk model u bestelt. Dat doet u bij een fietsenhandelaar naar keuze. U hoeft aan ons alleen een kopie van de verkoopfactuur te bezorgen.

Iedereen kan een fiets leasen bij MHC Mobility, ook als u bij ons geen leasingcontract hebt. Daarmee willen we iedereen de vrijheid geven om zich om een duurzame manier te verplaatsen tegen een vaste kost per maand.

Fietsleasing levert u gezondere werknemers op. U betaalt minder RSZ en bedrijfsvoorheffing en uw werknemer minder belastingen. Het is daardoor een uitstekende manier om nieuwe werknemers aan te trekken en te binden.

Hulp of advies nodig door onze specialisten?

Waarom kiezen voor hybride of elektrisch?