Occasion lease

Occasion lease

Rij meteen weg met een auto die bij u past

Een occasiewagen
kopen of leasen

Dringend op zoek naar een scherp geprijsde occasiewagen? Om te kopen of te leasen? Dan hebben we vast een voordelige deal voor u in petto. Wanneer u een een jonge tweedehandswagen koopt of least van MHC Mobility, bent u zeker van een auto die tiptop in orde en perfect onderhouden is. 

  • Least u een wagen? Uw wagen is binnen de 24 uur voor u beschikbaar. Toch niet uw ding? Dan kunt u hem probleemloos inruilen.

  • Koopt u een wagen? Dan geniet u van een gratis testperiode van 14 dagen én een uitgebreide garantie van 12 maanden.

Uw voordelen bij MHC Mobility

Een jonge occasiewagen
leasen of aankopen?

Ontvang binnen de 24 uur een offerte op maat

Veelgestelde vragen

Natuurlijk. U maakt eerst een uitgebreide proefrit. Of u kiest voor een testperiode van 14 dagen (maximaal 200 kilometer). Is de wagen toch niet wat u zoekt? Dan kunt u deze probleemloos terugbrengen zonder kosten.

Wanneer u bij ons een voormalige leasewagen koopt, kiest voor een tweedehandsauto zonder zorgen. U geniet van een uitgebreide garantie- en servicepakket van 12 maanden. Zo gaat u al meteen gerust de weg op.

U geniet u een wagen die uitgerust is met alle modern comfort, tegen een zeer voordelige prijs. In onze ruime stock aan tweedehandswagens vindt u vast een wagen die u kan bekoren. Advies nodig? Contacteer ons vrijblijvend.

Wanneer u een occasie koopt op de particuliere markt, hebt u het raden naar hoe de vorige eigenaar er doorheen de jaren is mee omgesprongen. Met een jonge ex-leasewagen weet u dat de auto tiptop in orde en onderhouden is. 

Hulp of advies nodig door onze specialisten?

Waarom kiezen voor hybride of elektrisch?

Hulp of advies nodig door onze specialisten?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.