Operationele leasing

Operationele leasing

Onbegrensd rijplezier voor professionals

Operationele leasing: een keuze voor comfort

Met een operationele leasing of B2B lease maakt uw bedrijf gebruik van een of meerdere wagens, zonder financiële risico’s of zware investeringen. U betaalt maandelijks een vast bedrag voor elke leasewagen, via één factuur. Inclusief verzekeringen, onderhoud, herstellingen en bandenwissels.

Uw voordelen bij MHC Mobility

Geniet van ongeremde vrijheid op de weg

Met een operationele leasing benut u de optimale economische levensduur van uw leasewagen tegen de meest gunstige exploitatiekosten. Tegelijk vermijdt u grote financiële risico’s. U geniet van de vrijheid om te gaan en staan waar u wilt. Zonder zorgen. Tegen een vaste prijs per maand.

Lease alle automerken en wagentypes

Bij MHC Mobility sluit u vlot en voordelig een leasecontract af voor alle automerken en wagentypes tot 3,5 ton en maximaal 180.000 km. Onze B2B lease is daardoor geschikt voor zelfstandigen, KMO’s en vrije beroepen, maar ook voor grote bedrijven met een divers wagenpark. In België of de hele EU.

Flexibele leasingcontracten op maat

Een full operational leasing geeft u de vrijheid om uw bedrijf volop in beweging te zetten. Uw wagenpark groeit mee met uw wensen, behoeften en budget. Een leasingcontract van 16, 28 of 60 maanden? Dat bepaalt u zelf. Onze B2B-leasingformules lopen minstens 12 en maximaal 72 maanden.

Altijd mobiel, zonder onderbrekingen

Met een B2B lease van MHC Mobility gaan u en uw medewerkers elke dag zonder zorgen de weg op. Pech of een ongeval? Uw mobiliteit en die van uw werknemers is gegarandeerd. Met onze bijstand hebt u 7 dagen lang recht op een vervangvoertuig

Klaar voor de mobiliteit van morgen?

De mobiliteit van morgen is flexibel en duurzaam. Daarom kunt u bij ons nu al een elektrische wagen leasen, of een leasewagen combineren met een fiets, e-bike, e-step of e-scooter. Met een gevarieerd gamma aan last mile solutions brengen we slimme mobiliteit ook voor u binnen handbereik.

Meer cashflow voor uw onderneming

Operationele leasing is een bankonafhankelijke leasingformule. De maandelijkse kost voor uw leasingwagen(s) wordt niet opgeteld bij uw bancaire kredietlijn. Zo blijft uw cashflow op peil en creëert u meer ruimte op uw balans. Bovendien bent u zo beter bestand tegen onverwachte uitgaven.

Een auto leasen bij MHC Mobility?
Voordeliger dan een wagen kopen

Ontvang binnen de 24 uur een offerte op maat

Veelgestelde vragen over operationele leasing

Dat hangt af van het type auto, het aantal km per jaar, de looptijd van het contract en andere elementen in het leasingcontract. Met een Full Operational Lease van MHC Mobility geniet u altijd van een scherp tarief.

Alleen verkeersboetes en brandstof zijn niet inbegrepen in de maandelijkse kostprijs van uw leasingwagen. Wel is het ook mogelijk om een tankkaart te bestellen bij uw leasingcontract.

Operationele lease is een vorm van huur en financiële lease is een vorm van kredietverstrekking. Bij een financiële lease ligt het risico bij de klant. Bij een operationele lease draagt de leasingmaatschappij het economische risico.

Het leasingbedrag gaat elke maand via een domiciliëring van uw rekening. Er zijn geen andere betaalmogelijkheden.

Hulp of advies nodig door onze specialisten?

Waarom kiezen voor hybride of elektrisch?

Hulp of advies nodig door onze specialisten?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.