Last mile solutions

Last mile solutions

Klaar voor een nieuwe kijk op mobiliteit?

Last mile solutions voor in en rond de stad

Het verkeer in de stad neemt toe, de files worden steeds langer. Dat vraagt om een nieuwe kijk op mobiliteit. Ontdek onze last mile solutions: flexibele en duurzame mobiliteitsoplossingen voor in de stad, maar evengoed voor langere afstanden. Van plooifiets tot e-bikeelektrische step of e-scooter

En u zoeft er vandoor in alle comfort.

Voordelen bij MHC Mobility

Een gewone of elektrische fiets leasen

Een fiets leasen is gezond en milieuvriendelijk, maar ook fiscaal interessant. Bij MHC Mobility least u elk type fiets voor een betaalbaar bedrag per maand. Van gewone fiets tot e-bike, speed pedelec, plooifiets of racefiets. U of uw medewerkers stellen hun fiets op maat samen bij een handelaar naar keuze. 

Vaste prijs, alles inclusief

Een (elektrische) fiets leasen bij MHC Mobility is kiezen voor comfort. Bij elke fiets hoort een diefstal- en bijstandsverzekering én een onderhoudsbudget in verhouding tot de aankoopwaarde. Na afloop van het contract kunnen medewerkers hun leasefiets  aankopen tegen een restwaarde van slechts 20%.

Een elektrische scooter leasen

Een elektrische scooter is niet alleen een snel en praktisch transportmiddel voor bezorgdiensten of koeriersbedrijven. Het is ook de ideale oplossing voor medewerkers die niet per se een wagen nodig hebben, of die regelmatig in de stad actief zijn. Zij komen altijd op tijd aan op hun bestemming, zonder filestress. 

 

Woon-werkverkeer zonder CO2-uitstoot

Elektrische step leasen

Een elektrische step is geknipt voor kortere afstanden, zeker in een drukke stad. Naargelang het model hebben onze e-steps een bereik tussen 20 en 40 kilometer en halen ze een snelheid tot 25 kilometer per uur. Een ander groot voordeel is dat u een e-step overal kunt meenemen, ook op het openbaar vervoer.

Snel, wendbaar en ecologisch

Is uw bedrijf gevestigd in een drukke omgeving? Of net moeilijk bereikbaar met het openbaar vervoer? Met een elektrische step staan uw werknemers voortaan veel efficiënter op hun bestemming, vanaf bijvoorbeeld het station of een Park & Ride. Zonder tijdverlies, ochtendstress of een gram CO2-uitstoot. 

Sla de weg in richting
duurzame mobiliteit

Ontvang binnen de 24 uur een offerte op maat

Veelgestelde vragen

Er zijn verschillende mogelijkheden. Vaak wordt er een deel van de bruto eindejaarspremie (of een aantal vakantiedagen) omgezet in een netto fietsleasebudget. Wij brengen alle opties voor u in kaart.

Zowel bedrijven, organisaties als particulieren kunnen bij ons een (elektrische) fiets, e-step of e-scooter leasen tegen een scherpe prijs. Let wel: voor particulieren wordt 21% btw toegevoegd aan de geafficheerde prijzen.

Hulp of advies nodig door onze specialisten?

Waarom kiezen voor hybride of elektrisch?

Hulp of advies nodig door onze specialisten?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.