Mobility-as-a-service

Mobility-as-a-service

Duurzame mobiliteitsoplossingen in Mobilease

Een leasewagen met mobiliteitsbudget

De samenleving verandert snel en dus ook onze mobiliteit. Flexibiliteit en duurzaamheid zijn een basisvereiste geworden. Bovendien verdwijnen in 2026 de fiscale voordelen voor bedrijfswagens met een verbrandingsmotor. Waarom dan blijven wachten om uw mobiliteitsbeleid te vergroenen?

Minder kosten, lagere CO2-uitstoot

Bij MHC Mobility kiest u vandaag al voor een milieuvriendelijke bedrijfswagen plus een flexibel mobiliteitsbudget. Uw medewerkers vullen hun woon-werkverkeer zelf zo efficiënt mogelijk in, ze vermijden files en winnen tijd. U bespaart kosten en verkleint uw ecologische voetafdruk. 

Meer flexibiliteit,
minder filestress

Eerst met de wagen naar de park-and-ride en dan vlot naar kantoor met een deelfiets, deelstep, of het openbaar vervoer? Met een leasewagen in combinatie met een flexibel mobiliteitsbudget genieten uw medewerkers van die ongeremde flexibiliteit. En geven ze zelf vorm aan hun woon-werktraject.

Eén factuur per maand

Bij elke reis kiest uw medewerker zelf het meest efficiënte vervoermiddel. De vervoerskosten worden afgerekend op één maandelijkse factuur. U betaalt geen cent meer dan rechtstreeks bij de vervoerder. Bovendien genieten zowel u als uw medewerker van interessante fiscale voordelen.

Voordelen voor u als werkgever

Voordelen voor uw medewerkers

Car sharing: mobility out of the box

Ook autodelen of ‘car sharing’ is een uitstekende manier om de CO2-uitstoot van uw bedrijf te verlagen. Vier werknemers die samen een elektrische wagen willen delen? Geen probleem. Wij werken voor u een oplossing uit op maat en regelen alles: van laadpaal tot kostenafrekening, verzekeringen of schade.

Ook voor particulieren en VME’s brengen we slimme en duurzame mobiliteit binnen handbereik. Wilt u graag een elektrische wagen delen met enkele buren in hetzelfde gebouw? Komt in orde. Wij ontzorgen u van a tot z: van de installatie van de laadpaal tot en met het beheer en het onderhoud.

Een mobiel thuiskantoor leasen

Thuiswerk is een blijver. Dat vraagt om vernieuwende oplossingen. Wist u dat u bij ons ook een thuiskantoor kunt leasen? Werk thuis in alle comfort met de groenste mobiliteitsoplossing die we in huis hebben. Dankzij de beperkte afmetingen is een mobiel eenpersoonskantoor in een handomdraai geplaatst.

Haal de mobiliteitsoplossingen
van morgen vandaag al in huis

Ontvang binnen de 24 uur een offerte op maat

Veelgestelde vragen

Net als bij een gewone bedrijfswagen, kunt als werkgever de kost van een (elektrische) leasewagen fiscaal aftrekken. Het bedrag dat wordt besteed aan alternatief vervoer is vrijgesteld van sociale bijdragen en bedrijfsvoorheffing.

Is het vooraf bepaalde bedrag op het einde van de maand niet opgebruikt? Dan kunnen uw werknemers dit bedrag meenemen naar de volgende maand. Het restsaldo wordt uitbetaald aan een werknemersbijdrage van +/- 38%.

U kiest zelf welke transportmiddelen uw medewerkers kunnen gebruiken, en wat het maandelijks budget is. Dat kan van het openbaar vervoer tot deelfietsen of deelwagens, taxi of een elektrische step of scooter.

Uw medewerker kiest bij elke reis zelf het meest efficiënte vervoermiddel. U bepaalt het budget. De vervoerskosten worden afgerekend op één maandelijkse factuur. U betaalt geen cent meer dan bij de vervoerder zelf.

Hulp of advies nodig door onze specialisten?

Waarom kiezen voor hybride of elektrisch?

Hulp of advies nodig door onze specialisten?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.