Private lease

Private lease

Onbeperkte vrijheid voor een vast bedrag

Zoek de vrijheid op met een private lease

Wanneer u een nieuwe wagen koopt, staat u een stevige investering te wachten. Geld dat u misschien liever gebruikt voor andere uitgaven. Tegelijk loopt u vanaf dag één het risico op kosten door een ongeval of schade.

Met een private lease geniet u zonder risico’s en voor een vast maandelijks bedrag van de vrijheid en het comfort van een gloednieuwe wagen. Alles inbegrepen. U hoeft enkel nog brandstof te tanken of de batterij op te laden. 

En weg bent u.

Private lease: mobiliteit zoals u die voor u ziet

Bij MHC Mobility kiest u een nieuwe leasewagen uit alle merken en modellen. Alles is mogelijk. Van compacte gezinswagen tot luxeberline. Van Citroën of Fiat tot Tesla, BMW of Audi. En ook de afwerking, de opties en de kleur bepaalt u zelf.

Private lease is er voor elke chauffeur die snel wil schakelen. Die wil genieten van vrijheid. Voor wie houdt van het comfort van een vast bedrag per maand. Of voor wie gewoon een efficiënte oplossing wil om van A naar B te rijden.

Wat uw reden om voor private lease te kiezen?

Wat zijn de voordelen van privélease?

Wat is inbegrepen in uw contract?

Vervang uw oude wagen door een groener model

Wordt uw wagen binnenkort uit de stad gebannen door de steeds strengere emissienormen? Een milieuvriendelijke leasewagen is dan de ideale oplossing. Elk van onze wagens voldoet aan de strengste EU-normen voor CO2-uitstoot. 

Daardoor zit u meteen voor jaren goed.

Nog een stapje verder gaan? Dan kunt u bij ons ook een elektrische wagen leasen. Bent u op eerder zoek naar een leaseauto voor een korte periode tot 12 maanden? Dan is onze shortlease-formule misschien wel iets voor u.

Een private lease bij MHC Mobility?
Voordeliger dan een wagen kopen.

Ontvang binnen de 24 uur een offerte op maat

Veelgestelde vragen

  • Onderhoud, herstellingen en bandenwissels
  • Inschrijvingstaks en rijbelasting
  • Verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid (BA), verzekering Risicobehoud, rechtsbijstand en bestuurdersverzekering.
  • Het aantal kilometers zoals bepaald in uw leasingcontract
  • 24/7 bijstand en pechverhelping, inclusief vervangwagen bij immobilisatie
  • Vervangwagen bij kortdurende reparaties en herstellingen

Alleen verkeersboetes en brandstof zijn niet inbegrepen in de maandelijkse kostprijs van uw leasingwagen. Wel is het ook mogelijk om een tankkaart te bestellen bij uw leasingcontract.

Wat een private lease kost, hangt af van het type auto, het aantal km per jaar, de looptijd van het contract en andere elementen in het leasingcontract. Met een private lease van MHC Mobility geniet u altijd van een voordelig tarief.

Het leasingbedrag gaat elke maand via een domiciliëring van uw rekening. Er zijn geen andere betaalmogelijkheden.

Bij een private lease huurt u als particulier een nieuwe auto voor een vast bedrag per maand. Het vaste maandbedrag dat u betaalt is een all-inprijs, zonder onverwachte kosten. Iedereen kan een privélease afsluiten.

Hulp of advies nodig door onze specialisten?

Waarom kiezen voor hybride of elektrisch?

Hulp of advies nodig door onze specialisten?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.