MobiSwitch

MobiSwitch

Maak de omslag naar elektrisch rijplezier

Full Operational Lease voor elektrische auto's

Ontdek Mobiswitch: de full operational lease voor elektrische wagens. Kies uit alle merken en modellen: van Audi, BMW en Mercedes tot Volvo of Tesla.  Stel uw elektrische wagen samen op maat, van het vermogen tot de opties en de kleur. En u gaat de weg op met een bolide die al uw wensen weerspiegelt.

Uw voordelen bij MHC Mobility:

Prijs per maand

Merk

Transmissie

Brandstof

Stap zorgeloos over naar elektrisch rijden

Vanaf 2026 ontvangt u als ondernemer geen fiscale voordelen meer voor bedrijfswagens met een klassieke verbrandingsmotor. Wij helpen u om vandaag al stap voor stap over te schakelen naar een elektrisch wagenpark. Daarbij proberen we alle mogelijke drempels en zorgen voor u weg te nemen.

Ondersteuning van a tot z

Om u te ondersteunen, gaan we ver. We leveren u niet alleen een duurzame, veilige en fiscaalvriendelijke wagen af. We helpen u ook bij alles wat komt kijken bij uw overstap naar elektrisch rijden. Van laadpalen plaatsen voor u en uw medewerkers tot systemen opzetten voor de terugbetaling van de stroom.

Wat is inbegrepen in uw contract?

Ga één maand in vakantiemodus

Trekt u op autovakantie? Wanneer u een elektrische wagen least, hebt u één maand per jaar de mogelijkheid tot een evenwaardige, niet-elektrische vervangwagen. Zo hoeft u onderweg niet naar oplaadpunten te zoeken, maar geniet u wel van identiek rijcomfort. U kunt gerust meerdere vakantieperiodes combineren.

Geniet in 2023 nog van fiscale voordelen

Een elektrische wagen leasen is tot 30 juni 2023 nog 100% fiscaal aftrekbaar. De laadpaal die u installeert op kantoor of thuis, of de stroom die uw wagen verbruikt hebben ook nog fiscale voordelen. Het aftrekbare percentage wordt in de komende jaren teruggeschroefd. Vandaag is dus het ideale moment om uw wagenpark te vergroenen.

Alle voordelen van MobiSwitch:

Een elektrische auto leasen?
Doe de beste deal bij MHC Mobility.

Ontvang binnen de 24 uur een offerte op maat

Veelgestelde vragen

De actieradius van elektrische wagens is gemiddeld 319 km. Heel veel van onze voertuigen hebben een rijbereik tot 450 km. U gaat op autovakantie? Dan kunt u toch gratis gebruik maken van een niet-elektrisch vervangvoertuig.

Uw leasingcontract wordt maandelijks afgerekend. Dit gebeurt via een domiciliëringsopdracht. Er zijn geen andere betaalmogelijkheden. U hoeft enkel te rijden, de rest gaat vanzelf.

  • Onderhoud, herstellingen en bandenwissels
  • Inschrijvingstaks en rijbelasting
  • Verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid (BA), verzekering Risicobehoud, rechtsbijstand en bestuurdersverzekering.
  • Het aantal kilometers zoals bepaald in uw leasingcontract
  • 24/7 bijstand en pechverhelping, inclusief vervangwagen bij immobilisatie
  • Vervangwagen bij kortdurende reparaties en herstellingen

Alleen verkeersboetes en elektriciteit zijn niet inbegrepen in de maandelijkse kostprijs van uw leasingwagen. Wel is het mogelijk om uw wagen aan te vullen met een laadkaart. U ontvangt dan elk kwartaal een afrekening.

Dat hangt af van het type auto, het aantal km per jaar, de looptijd van het contract en andere elementen in het leasingcontract. Bij MHC Mobility geniet u van een scherp tarief. Uw wagen is bovendien 100% fiscaal aftrekbaar.

Eender welke e-car op de markt. Hebt u een voorliefde voor een leasewagen van Tesla, BMW of Mercedes? Of zoekt u een meer budgetvriendelijk model van Honda, Mazda, Renault of KIA? Wij helpen u met alle nodige advies.

Hulp of advies nodig door onze specialisten?

Waarom kiezen voor hybride of elektrisch?

Hulp of advies nodig door onze specialisten?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.