Shortlease

Shortlease

Geniet van mobiliteit à-la-minute

Shortlease: veel voordelen, weinig verplichtingen

Shortlease is een flexibele leasingformule met een looptijd van 3 tot 12 maanden. U geniet van alle voordelen van een klassieke autolease, maar dan zonder langdurig contract. Een shortlease is daardoor de ideale oplossing wanneer u tijdelijk en op de korte termijn één of meerdere wagens nodig hebt.

Uw voordelen bij MHC Mobility

Flexibele mobiliteit binnen handbereik

Als ondernemer weet u niet altijd wat de toekomst brengt. Hoe ziet mijn financiële situatie eruit over 6 maanden? Is een nieuwe werknemer wel de juiste match? Een autoleasing op de korte termijn is dan de ideale oplossing om uw wagenpark zonder risico’s uit te breiden en gezond te blijven groeien.

Leasecontract dagelijks opzegbaar

Een shortlease bij MHC Mobility maakt het verschil door flexibiliteit. Uw wagen staat bijna meteen voor u klaar. Uw contract is dagelijks opzegbaar. En u geniet gratis van onze haal-en-brengservice. Hebt u voor een langere periode een wagen nodig? Dan is een operationele leasing wellicht interessanter voor u.

Shortlease of een auto huren?

Op zoek naar een tijdelijke wagen op de korte termijn? Dan is onze shortlease-formule een pak voordeliger dan een auto huren. Eigen risico verzekering, onderhoudskosten en kosten voor herstellingen zijn inbegrepen in de prijs. Net als een vervangwagen bij herstellingen die langer dan 24 uur duren.

Kies uit alle merken en modellen

Compacte auto? Bestelwagen? Of toch liever wat meer luxe? Bij MHC Mobility kiest u uit alle mogelijke wagentypes en automerken. Vertel ons wat u zoekt, en wij stellen u een oplossing voor op maat van uw verwachtingen. Ideaal voor bedrijven en zelfstandigen, maar ook voor particuliere chauffeurs.

Vind een shortlease die bij
u past. En u bent vertrokken.

Ontvang binnen de 24 uur een offerte op maat

Veelgestelde vragen

Ja, u betaalt een (beperkte) borg voor uw wagen, onder meer afhankelijk van de leasetermijn. Het bedrag van de borg staat vermeld in uw contract en moet op onze rekening gestort worden voordat u de wagen in gebruik neemt.

Inbegrepen zijn onder meer: een eigen risico verzekering, een pechbijstandsverzekering en kosten voor onderhoud en herstellingen. Bij reparaties die langer dan 24 uur duren, ontvangt u een vervangwagen.

Ja, ook als privépersoon kunt u een shortleasecontract afsluiten, vanaf een periode van 3 tot 12 maanden. Hebt u een wagen nodig voor een langere periode? Dan is een private lease voor u wellicht nog voordeliger.

Ja, u mag met uw wagen overal in de Europese Unie de weg op. Ook in het buitenland geniet u met uw leasewagen van 24/7 bijstand onderweg. Een shortlease is daardoor ook ideaal voor een reis of project in het buitenland.

Hulp of advies nodig door onze specialisten?

Waarom kiezen voor hybride of elektrisch?

Hulp of advies nodig door onze specialisten?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.