Geen Autosalon? Wel acties bij MHC Mobility!

26 januari 2021

Het Autosalon slaat in 2021 een jaartje over, maar niet getreurd want MHC Mobility brengt het salon naar u met uitzonderlijke Saloncondities van onder andere Volkswagen, Seat en Peugeot. Wij, bij MHC Mobility hebben dit jaar enkele aanbiedingen voor u in de kijker gezet om ook dit jaar sterk in te zetten.

Wagens in de kijker

De Volkswagen Polo is een tijdloze wagen die wordt geassocieerd met de woorden vinnig, compact en tijdloos. Steeds meer wagens hebben een start-stopsysteem, waardoor de motor uitgaat als de auto even stilstaat. Dat systeem zou brandstof besparen en de uitstoot van uitlaatgassen verminderen. Ook de Volkswagen Polo is hiermee uitgerust.

Geen zorgen met de Seat Ibiza. Ook deze wagen is voorzien van tal van opties om de bestuurder een zo veilig mogelijk gevoel te geven. Zo is de Seat Ibiza uitgerust met Front Assist. Deze optie met voetgangersbescherming houdt u op een veilige afstand van andere weggebruikers.

De Peugeot 2008 is een compacte en veelzijdige SUV met een inspirerend design dat een sublieme rijervaring biedt dankzij de innovatieve PEUGEOT i-Cockpit 3D, hoogwaardige technologieën en krachtige, maar efficiënte aandrijflijnen.

Wat is inbegrepen bij de leasing?

Iedere private leasing bevat heel wat voordelen, zo zijn er tal van zaken inbegrepen in de leasingprijs zodat u met een gerust hart de baan op kunt.

Periodiek onderhoud, rechtsbijstand, wegbijstand en bandenwissels zijn allemaal inbegrepen in uw leaseprijs. Op deze manier hoeft u zich minder extra zorgen te maken over mogelijke bijkomende kosten.

Waarom kiezen voor een private leasing?

Enkele voordelen van private leasing bij MHC Mobility zijn het inzicht krijgen in uw autokosten – u weet namelijk maandelijks hoeveel de exacte autokosten bedragen. Ook hoeft u zich niet druk te maken over onverwachte garagerekeningen en het inruilen of verkopen van uw wagen. Enkel een vast inkomen is noodzakelijk bij private leasing van MHC Mobility.

Ons gehele assortiment kunt u zelf finetunen naar uw eigen normen en wensen. Uw droomwagen staat klaar bij MHC Mobility, waar wacht u nog op? Bekijk ons gehele assortiment via https://www.mhcmobility.be/private-lease/ of contacteer ons via info@mhcmobility.be.

Hulp of advies nodig door onze specialisten?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.