Private Leasing is the way to go!

16 juli 2020

Private Lease is een term die tegenwoordig heel vaak gebruikt wordt maar wat is het nu eigenlijk? We brengen graag even duidelijkheid!

Private leasing kent bij onze Noorderburen al heel wat belangstelling en ook wij willen mee met de toekomst! Bij een leasing huur je als het ware een wagen over een besproken termijn aan een vast maandbedrag. Dit bedrag wordt berekend op basis van het aantal afgelegde kilometers en de duur van de leasing.

In de bedrijfswereld is leasing al langer een bekend gegeven terwijl leasing voor particulieren nu ook aan populariteit wint.

Let’s talk (p)lease!

Private leasing zorgt ervoor dat je een perfect zicht hebt op je uitgaven. Het onderhoud, de verzekering, de taksen, bandenwissel, etc. zijn allemaal bij je overeenkomst inbegrepen. Zo sta je niet voor verrassingen en kan je op beide oren slapen!

Daarnaast kan je jouw favoriete wagen, geheel volgens je budget en wensen kiezen uit een ruim aanbod nieuwe wagens.

De autosector is een snel evoluerende sector waarvoor vaak heel wat nieuwe regels vooropgesteld worden, denk maar aan lage-emissiezones, milieu- en belastingregels, etc. Met een private leasing wagen rij je rond in de nieuwste wagens op de markt. Deze wagens zijn uitgerust met de meest innoverende veiligheidsvoorzieningen en voldoen aan de recentste normen om vervuiling tegen te gaan.

Wanneer je een wagen aankoopt, hebben bovenstaande criteria heel wat invloed op wat je wagen in de toekomst nog waard zal zijn. Met een private lease hoef jij je daar geen zorgen over te maken.

Voordelen? Dat zijn er heel wat!

  • Huidige bonus-malus is niet van belang
  • Keuze uit alle soorten wagens van alle merken.
  • Snel een nieuwe wagen beschikbaar.
  • Geen grote aankoopsom vereist.
  • Wij regelen alles!
  • Zeg nee tegen financiële risico’s of ongewenste kosten.
  • De duur van de overeenkomst en aantal kilometers? Dat beslis jij!
  • Inclusief onderhoud, bandenwissel, taksen en verzekering.

Onze persoonlijke aanpak en een vast aanspreekpunt binnen ons team krijg je er gratis bovenop! Twijfel niet langer en kies voor zorgeloosheid met een Private Lease wagen van MHC Mobility. Ontdek ons aanbod via https://www.mhcmobility.be/private-lease/.

Hulp of advies nodig door onze specialisten?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.