Gestion de la flotte

Gestion de la flotte

Une flotte à votre mesure

Meteen de juiste bedrijfswagens kiezen? Reken op de ervaring en knowhow van onze fleet managers. Wij brengen voor u de ideale wagens in kaart conform uw budget, uw bedrijfsvisie en de gewenste prestaties. Benzine, diesel of elektrisch? En wat met de financiering? Reken op advies bij elk aspect van uw mobiliteit.

La gestion des achats de A à Z

Une politique automobile cohérente

Onze mobility experts helpen u bij het uitwerken en implementeren van een heldere car policy. Ook alle wettelijke en sociale regels bundelen we in één document, inclusief gratis presentatie. We informeren uw medewerkers over hun rechten en plichten, maar geven ook tips voor veilig en energiezuinig rijden.

Pourquoi une police d'assurance automobile

Onafhankelijk advies & begeleiding
Nieuwe bedrijfswagens aankopen is vaak een uitdaging. Zeker als u zelf geen autofreak bent. MHC Mobility biedt u objectief advies en persoonlijke begeleiding bij uw keuze van merk, type en model. Uw budget staat centraal, naast de gewenste prestaties en de arbeidsvoorwaarden van uw werknemers.
Fiscaal en boekhoudkundig advies
Kiezen voor benzine, diesel, hybride of elektrisch is één ding. Maar wat zijn fiscaal en boekhoudkundig gezien de beste opties? Wij zoeken het voor u uit. Daarnaast geven we advies bij elk financieringsvraagstuk omtrent uw wagenpark. Uw Total Cost of Ownership berekenen? Wij maken de som voor u.
Uw wagenpark vergroenen
Ook wanneer u uw huidige wagenpark wilt vergroenen, bent u bij MHC Mobility aan het juiste adres. Wil u graag evolueren naar milieuvriendelijke bedrijfsvoertuigen met een lage CO2-uitstoot? Of droomt u van een volledig elektrisch wagenpark? Samen zetten we een groene ondernemingsfilosofie om in de praktijk.

Questions fréquemment

  • Onderhoud, herstellingen en bandenwissels
  • Inschrijvingstaks en rijbelasting
  • Verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid (BA), verzekering Risicobehoud, rechtsbijstand en bestuurdersverzekering.
  • Het aantal kilometers zoals bepaald in uw leasingcontract
  • 24/7 bijstand en pechverhelping, inclusief vervangwagen bij immobilisatie
  • Vervangwagen bij kortdurende reparaties en herstellingen

Alleen verkeersboetes en brandstof zijn niet inbegrepen in de maandelijkse kostprijs van uw leasingwagen. Wel is het ook mogelijk om een tankkaart te bestellen bij uw leasingcontract.

  • Verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid
  • Verzekering Risicobehoud (eigen schade)
  • Rechtsbijstand
  • Bestuurdersverzekering (lijfelijke schade)

Het leasingbedrag gaat elke maand via een domiciliëring van uw rekening. Er zijn geen andere betaalmogelijkheden.

Vous avez besoin de l'aide ou des conseils de nos spécialistes ?

Pourquoi choisir l'hybride ou l'électrique ?