De perfecte wagen voor elke trip

20 juli 2022

De zon schijnt en de temperaturen gaan helemaal door het lint. Dat wil maar één ding zeggen. Tijd voor zomerse tripjes! Kies je voor het vliegtuig, de trein of hou je toch nog het allerliefst van het comfort van je eigen wagen?

Elke trip is anders, dus de keuze van je wagen sluit daar automatisch bij aan. Kies je voor een uitstap naar de bergen, het bos of toch liever de stad? Stippel de route uit en wij doen de rest. Hieronder koppelen we even de ideale wagen aan de gekozen trip.

Verkies je een trip naar een bergachtig gebied? Dan kies je het best voor een stevige SUV. Deze soort wagen biedt veel ruimte tot wel zeven zitplaatsen, vierwielaandrijving en zalig comfort. Daarnaast straalt de SUV-klasse en sportiviteit uit. De Toyota C-HR is hierbij zeker een kanshebber. Op én top eigen aan het merk, niet te groot, maar voldoende ruimte voor de trip die je voor ogen hebt. Ook de Citroën C4 hoort perfect in het rijtje. De compacte berline combineert kracht met elegantie.

Ben je toch eerder het sportieve type en kies je voor een rustige trip naar de zee, met vlakke wegen en gemakkelijke routes? Dan ben je vast en zeker fan van de nieuwste Peugeot 308. Het vernieuwde model met onder meer de Active Pack glijdt over de snelwegen. De Seat Leon kan ook prima voldoen aan al je eisen. Een sportieve uitstraling en fijn rijcomfort zorgt voor een ontspannen aankomst op je bestemming.

Duik je tijdens je komende verlofdagen toch liever een bruisende stad in? Dan kies je best voor een compacte auto die zonder enige moeite door de straten van Parijs, Barcelona of Rome zoeft. De Fiat 500 kan hierbij absoluut niet ontbreken. Deze topper ziet er niet alleen keurig uit, maar past met al zijn aspecten perfect binnen het stadsleven. De kleine parkeerplaatsen binnen de stad vormen overigens ook voor de Ford Fiësta geen probleem.

Heb je tijdens het lezen van deze tips ook zin gekregen om betere oorden op te zoeken? We helpen je graag met het vinden van de perfecte wagen met shortlease voor de gelegenheid. Neem voor meer info contact met ons via ☎️ 09 397 08 90 of via 📩 info@mhcmobility.be.

Hulp of advies nodig door onze specialisten?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.