Lease jij binnenkort je bedrijfswagen?

19 februari 2024

Binnenkort staat er een uitbreiding van je wagenpark op de planning, maar je vraagt je af welk leasingplan het best bij jouw wensen aansluit. In onderstaand blogbericht lees je alvast onze twee populairste B2B-leasings. Ben je benieuwd naar overige formules? Dan is een bezoekje op onze website zeker de moeite waard! 

Leasing voor startende ondernemers

Allereerst is er de flexibele leasingformule voor startende ondernemers met grote ambities. Concreet houdt deze formule in dat men kan genieten van een wagen naar keuze aan een schappelijke prijs! Bovendien zijn er enkele straffe voorwaarden aan verbonden waar je zeker geen ‘nee’ tegen kunt zeggen. 

⤷  Extra kosten zijn steeds inbegrepen 

⤷  Wij verwachten slechts een beperkt voorschot 

⤷  Ontvang één factuur per maand 

⤷  Je plan upgraden? Dit doe je steeds kosteloos! 

Kies jij voor B2B-leasing?

Wanneer je meerdere wagens ter beschikking wil stellen, is de B2B leasing vast en zeker de perfecte oplossing voor je onderneming. Bij deze leasing zijn dezelfde voordelen verbonden als de leasing voor startende ondernemers, maar hier geniet je van een bankonafhankelijke formule op maat! 

Bij het kiezen van de B2B-leasing kun je kiezen voor een uitgebreid gamma aan topwagens. Denk maar aan de nieuwe Polestar 4, een Tesla, een elektrische Mercedes en zoveel meer! 

MHC Mobility staat steeds voor je klaar! ✔️

Zit je met duizend vragen en ben je op zoek naar extra ondersteuning bij het kiezen van de juiste leasingformule? Onze experts staan dagelijks voor je klaar om samen op zoek te gaan naar jouw leasing plan op maat. Contacteer ons vandaag nog en laten we samen kijken. 

Hulp of advies nodig door onze specialisten?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.