MHC Mobility is genomineerd als meest beloftevolle KMO van het jaar

27 september 2018

MHC Mobility is genomineerd als meest beloftevolle KMO van het jaar via UNIZO West-Vlaanderen! Het is dé KMO award voor sterk ondernemerschap en daar zijn we ongelofelijk trots op! Om u op de hoogte te brengen van wat we precies doen bij MHC Mobility, laten we u graag kennismaken met ons bedrijf.

Over MHC Mobility

Leasingbedrijf MHC Mobility uit Waregem is een expert in B2B-leasing, wagenparkbeheer en mobility management. Ook particulieren vinden er snel een flexibele leasingformule op maat. MHC Mobility is een relatief jonge onderneming, maar kan toch bouwen op meer dan 40 jaar ervaring in de automobiel- en leasingsector. Grootste aandeelhouder van het bedrijf is de familie Duran, eigenaar van drie merkgebonden concessies in Waregem, Oudenaarde en Roeselare.

Persoonlijk, flexibel en transparant

CEO Kristof de Backer: “MHC Mobility helpt bedrijven en particulieren om tijd en kosten te besparen door een beter mobiliteitsbeheer. Dat doen we aan de hand van up-to-date leasingformules, transparant advies en flexibele voorwaarden. Persoonlijk contact staat centraal in onze aanpak. Met één vaste contactpersoon, vanaf de offerte tot en met de inlevering van de wagen. Tevreden zijn we pas als onze klant dat ook is. Dat betekent: de snelste en meest efficiënte mobiliteitsoplossing.”

Inspelen op nieuwe trends

De mobiliteitsmarkt evolueert razendsnel. Daarom speelt MHC Mobility continu in op nieuwe trends. Denk aan private leasing of leasing in combinatie met een bedrijfsfiets. Of aan het mobiliteitsbudget, waarmee je verschillende vervoersvormen (auto, fiets, openbaar vervoer) met elkaar kan combineren. Via een handige app maak je altijd de snelste en voordeligste verplaatsing, met slechts één factuur per maand. MHC Mobility maakt de mobiliteitscirkel van haar klanten zo helemaal rond.

Hulp of advies nodig door onze specialisten?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.