Service in de kijker: MaaS

3 februari 2022

Het is zeker geen geheim meer, onze samenleving verandert voortdurend en daarbij ontwikkelt de mobiliteit zich telkens meer en meer. Momenteel staan flexibiliteit en duurzaamheid zeer centraal in deze wereld. Alles verandert snel en soms is het moeilijk om al deze veranderingen bij te benen. Wij hebben een ideaal alternatief om deze keer alle aanpassingen steeds voor te zijn! Ontdek alles over Mobility as a Service of hoe het bij MHC Mobility heet: ‘Mobilease’. 

Minder kosten, maar een lagere CO2-uitstoot. Dat klinkt vast als muziek in je oren. Als dat het geval is, dan is de formule ‘Mobilease’ van MHC Mobility de ideale samenwerking voor jou. Bij dit principe maken we gebruik van ‘MaaS’ of ‘Mobility as a Service’. Maar wat is dat nu? We leggen het even voor je uit.

MaaS is een opkomende nieuwe dienst waarbij de gebruikers gezamenlijk meerdere mobiliteitsdiensten tegelijkertijd kunnen reguleren. Super efficiënt! Deze service goten wij in een makkelijke formule. Met Mobilease kies je vandaag al voor een milieuvriendelijke bedrijfswagen in samenhang met een flexibel mobiliteitsbudget. Hierbij kunnen je medewerkers hun woon-werkverkeer met de bedrijfswagen zelf zo efficiënt mogelijk invullen. Daarnaast is het mogelijk om via dit systeem files te vermijden en zo enorm veel tijd te winnen. De conclusie hiervan is simpel: je bespaart kosten en verkleint je ecologische voetafdruk. 

Het flexibele principe van Mobilease maakt niet enkel al het bovenstaande mogelijk, daarnaast kan er ook vlot gebruik gemaakt worden van het openbaar vervoer, een deelfiets- of step. De combinatie van een leasewagen en een mobiliteitsbudget maakt deze flexibiliteit voor je werknemers perfect mogelijk. 

De betaling van dit plan is evenmin complex. De werknemer kiest zelf het vervoermiddel die het meest efficiënt is in zijn of haar geval. De vervoerskosten worden vervolgens afgerekend op één maandelijkse factuur. Als werkgever betaal je geen cent meer dan bij andere mobiliteitsuitgaven. Daarbij is alles in het contract inbegrepen. Ben je geïnteresseerd in een efficiënte en flexibele samenwerking zoals bij Mobility as a Service? Dan geven we je graag meer info omtrent onze formule Mobilease. Contacteer ons via info@mhcmobility.be of 09 397 08 90

Hulp of advies nodig door onze specialisten?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.