Werk met een leasing voor je professioneel wagenpark 

20 maart 2024

Als bedrijf is het noodzakelijk om je personeel vlot en efficiënt tot hun eindbestemming te brengen. Desondanks is het vandaag de dag enorm duur om een volledig wagenpark aan te kopen. Hierdoor bieden we bij MHC Mobility heel wat leasingplans aan waardoor je als onderneming kunt genieten van een uitgebreid wagenpark aan een voordelige prijs. 

Hieronder plaatsen we graag de schijnwerpers op enkele van onze elektrische favorieten, namelijk: Polestar, Volvo EX30 en de BMW iX1.

Polestar

Dit Zweeds merk, dat ook valt onder het merk Volvo, staat bekend om zijn sportieve elektrische modellen. Het is dan ook onmogelijk om je ogen van deze wagens te houden! 

Als we ons gaan focussen op de algemene uitrusting van deze wagens zijn er toch enkele uitzonderlijke kenmerken om u tegen te zeggen. We lijsten ze hieronder even voor je op: 

  • Koffer met voetbediening 
  • Winkeltassenhouder in de achterbak 
  • Met een simpele druk op de knop gaat de wagen naar beneden om het laden en lossen te vergemakkelijken 
  • Automatische in- en uitklapbare trekhaak 

En bovendien is alles simpelweg bij te houden aan de hand van de Polestar app! Bekijk deze wagen hier.

Volvo EX30

Deze elektrische wagen met een actieradius van 476 km is in maar liefst 26 minuten volledig opgeladen met een DC-lader. Als je het ons vraagt, is dit de ideale wagen voor lange afstanden en waarmee je snel en efficiënt terug de baan optrekt. 

Wanneer we ons gaan focussen op de visuele uitstraling van deze wagen merken we een ruime wagen met 5 zitplaatsen op. Naast deze zitplaatsen is er een kofferbak van 318 l aanwezig. Zo hoef je je nooit meer zorgen te maken over te weinig plek in je wagen! 
Lees meer over die wagen via volgende link.

BMW iX1

Wanneer we deze BMW gaan vergelijken met bovenstaande Polestar en Volvo is het uiterlijke design minder uitgesproken, maar toch komen we hier overduidelijk in aanraking met het typische BMW-karakter. 

Als we dieper gaan inkijken op de actieradius van deze BMW merken we op dat de radius zich bevindt op een totaal van 333 km. Maar laat je dit niet tegenhouden, want in slechts 8.6 seconden gaat deze wagen van stilstand naar 100 km/u. 

Ben je als onderneming op zoek naar een efficiënte en stoere wagen voor dagelijks gebruik, maar met kortere afstanden? Dan moet je zeker meer lezen op onze website. 

Kom je graag even langs in onze showroom om jouw opties met betrekking tot je wagenpark te bespreken? Wij staan met plezier voor je klaar! 
Neem eenvoudig contact met ons op via volgende link en dan zien we je binnenkort verschijnen in onze showroom.

Hulp of advies nodig door onze specialisten?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.