Word jij één van onze warmste leasers?

4 oktober 2019

Net zoals vorig jaar zal het team van MHC Mobility opnieuw hun steentje bijdragen bij de Warmste Week! Een week die centraal staat om goede doelen te steunen.

Tijdens de maanden oktober en november zal MHC Mobility per afgesloten Full operational lease contract of private lease contract, maar liefst 50 euro schenken aan het goede doel.

Dit jaar kozen we voor de Gooikenshoeve als goed doel. VZW de Gooikenshoeve staat in voor het aanbieden van een zinvolle dagbesteding in een veilige en warme omgeving voor jongvolwassenen vanaf 17 tot 25 jaar. De organisatie wil de jongvolwassenen een plaats aanbieden waar ze tot rust kunnen komen en opnieuw hun toekomstvisie kunnen opbouwen.

Maar waarom kozen we nu net voor dit goed doel?

Aangezien MHC Mobility een jong en dynamische onderneming is, vinden wij het belangrijk dat jonge dynamische mensen zich kunnen ontplooien door middel van nieuwe kansen. Dit is waar de Gooikenshoeve naar streeft, de steun die zij aan jonge mensen bieden zorgt ervoor dat zij op een zinvolle manier aan hun toekomst kunnen werken.

Hulp of advies nodig door onze specialisten?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.